DA - DE - EN - ES - FR - IT - NL

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Zo'n 74 tot 89% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's. Je moet overwegen of jij dit hoge risico op verlies wel kunt permitteren. De informatie op deze pagina is niet gericht aan het Belgische publiek.

Je bent hier: Home > Blog > Plus500 bonussen

Plus500 bonussen

Gepost op 31 januari 2016

Nieuwe traders kregen vroeger interessante bonussen bij Plus500.


UPDATE december 2016: het gebruik van bonussen wordt aan banden gelegd door de regulatoren. Eerst maakte CySEC bekend dat ze bonussen gaan verbieden, kort daarna werd door de Engelse regulator FCA ook gemeld dat ze bonussen gaan verbieden en de hefboom gaan beperken.

UPDATE APRIL 2017: In navolging van de nieuwe CySEC regulering stopt Plus500 met het aanbieden van bonussen.

UPDATE 2018: Voor alle Europees gereguleerde brokers is het aanbieden van bonussen voortaan verboden.


Je kon vroeger bij bij Plus500 een gratis welkomstbonus ontvangen om te handelen. Een extra bonus was mogelijk wanneer je een bepaald bedrag cash op de rekening had gestort, de zogenaamde stortingsbonus.

10 Goede redenen om te gaan handelen in aandelen, indices, grondstoffen of valuta via Plus500

  1. Mogelijkheid om te handelen in aandelen zonder commissie
  2. Je kunt zowel long als short gaan
  3. Zeer aantrekkelijke spreads, lage handelskosten
  4. Handel in zowel Europese als Amerikaanse aandelen
  5. Beheer jouw handelsrisico met de gratis risicobeheer-tools
  6. Gratis demo account voor onbeperkte tijd waarmee je kunt oefenen in handelen
  7. Gratis geavanceerde hulpmiddelen waarmee je een technische analyse kunt maken
  8. Gratis realtime live streaming quotes
  9. Plus500 beschikt over wereldwijde vergunningen en voldoet aan de FCA, ASIC en CySEC regelgeving
  10. Plus500 heeft eigen software: Desktop, WebTrader, app voor iOS, Android en Windows Phone (voor zowel smartphones als tablets)

Gratis registreren

Voor je kan gaan handelen moet je eerst een gratis account aanmaken bij Plus500. Dit doe je door eerst de Plus500 handelssoftware te downloaden. Deze software is beschikbaar voor computer en laptop (Windows), maar ook als app voor smartphone en tablet (bijvoorbeeld voor de iPhone en iPad). Er is ook een WebTrader beschikbaar. Hierbij hoef je niets te downloaden, alles werkt bij de WebTrader namelijk in een online app.

Het registreren van een nieuwe account kan zowel in de handelssoftware als in WebTrader. Je kunt er ook voor kiezen om Plus500 eerst uit te proberen met een gratis demo account; klik hier om deze te downloaden. Kies direct of na het oefenen voor 'Handelen met echt geld'. 


Gerelateerde artikelen

Plus500 lanceert platform voor aandelen

24 juli 2021

Naast zijn CFD platform zal Plus500 weldra ook Plus500 Invest lanceren, een platform waarmee klanten kunnen beleggen in aandelen.
Lees meer


Plus500 ziet stijging in professionele klanten na ESMA maatregelen

23 oktober 2018

Plus500 publiceerde vandaag een trading update. De broker zag een forse stijging in het aantal klanten dat zich al professional laat klassificeren. Zij mogen nog steeds een hogere hefboom gebruiken.
Lees meer


Plus500 boekt recordcijfers in eerste half jaar

05 september 2016

Plus500 zag in het eerste half jaar van 2016 de omzet met 25% stijgen tot 158,8 miljoen dollar. De groep is ondertussen het nummer 2 in het VK op het gebied van CFD's.
Lees meer


Vergelijking platformen IG en Plus500

22 maart 2016

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de platformen van Plus500 en IG?
Lees meer

De informatie over CFD's, forex of binaire opties is niet gericht aan het Belgische publiek.
De commercialisering van deze hefboomproducten werd door de Belgische toezichthouder FSMA in augustus 2016 verboden.


CFD's zijn producten met hefboomeffect en kunnen leiden tot het verlies van je hele kapitaal. Bij brokers die geen bescherming bieden tegen een negatief accountsaldo kan je zelfs verliezen oplopen die groter zijn dan je stortingen. Handelen in CFD's kan voor jou ongeschikt zijn, dus zorg ervoor dat je alle risico's die eraan verbonden zijn begrijpt.

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen. Zo'n 74 tot 89% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's. Je moet overwegen of jij dit hoge risico op verlies wel kunt permitteren.

Deze website is gratis voor bezoekers. Om deze gratis dienst te kunnen aanbieden kunnen we mogelijks een compensatie, commissie of advertentie vergoeding ontvangen van de brokers die op deze website vermeld worden.